dissabte, 1 de març del 2014

Tres, dos, u... 44 colors!


Comença el viatge.

Després d’uns 5 mesos de gestació, desenvolupant la part creativa d’un mateix, el projecte 44 colors veu la llum. 

Hem estat prenent notes en qualsevol moment i lloc: al metro, a la cuina, a la platja, al mercat… res es pot descartar, tot evoluciona i d’una idea en surt una altra i aleshores ho materialitzem: aprenent, descobrint i experimentant; i ho canviem i ens hi ensopeguem, i ens deixem aconsellar i finalment emprenem.

Potser el DIY (“do it yourself” – fes-t’ho tu mateix) és una moda o una tendència, o potser és una necessitat de cara a la crisi, el cas és que ens agrada saber que al nostre entorn les agulles de cosir, les mitges i els ganxets tornen a treballar com fa anys ho havien fet amb les nostres àvies, però amb paraules més globalitzades com “craft” o “handmade” en referència al que està fet a mà.

Hem triat un  dia com avui, un dia d’hivern d’aquells que la primavera ja s’ensuma, quan la roba ens comença a sobrar i ensenyem colls i orelles, per presentar-vos algunes de les peces que us podrien abillar.










No podem tancar aquesta presentació sense donar les gràcies a totes aquelles persones sense el suport i l’empenta de les quals, això no hauria tirat endavant. 

1 comentari: